Servis

SERVIS

Prodavač se obvezuje omogućiti servis uređaja koji su kupljeni u internet trgovini www.crystalnails.hr ili osobno u nekoj od poslovnica ELIT-STILA d.o.o. uz obavezno predočenje računa.
Za proizvode pod garancijom, kupac se obvezuje dostaviti uređaj zajedno sa računom i neoštećenom ambalažom na adresu ELIT-STIL d.o.o., Av. Dubrava 169, 10040 Zagreb dostavnom službom ili osobno.
Prodavač se obvezuje za proizvode pod garanijom omogućiti ispravan zamjenski uređaj, ukoliko je u mogućnosti te zamjenskih uređaja ima na stanju. Kupac koji je zaprimio zamjenski uređaj, ukoliko se uređaj ošteti u transport, dužan je prijaviti oštećenje prodavaču. Kupac je također dužan vratiti zamjenski uređaj zajedno sa svim popratnim dijelovima i ambalažom prodavaču isto kako je i zaprimio (neoštećeno i sa zaprimljenom ambalažom). Na ambalažu nije dozvoljeno ljepljenje naljepnica i sličnog.

Garancija se ne priznaje,a kupac snosi trošak servisa:
– ako je kvar nastao višom silom (udar groma, požar, i sl.),
– ako je oštećenje izazvano nepravilnom montažom ili održavanjem,
– ako je mehaničko oštećenje izazvano krivnjom koristnika te postupanje nije prema uputama proizvođača,
– ako je kupac nestručno ili nebrižljivo postupao s proizvodom,
– ako je garancija istekla,
– ako nema priloženog računa.

Za uređaje koji nisu više pod garancijom ELIT-STIL d.o.o. osigurava servis. Uređaje kojima je istekla garancija, a neispravni su, potrebno je donijeti u jednu od poslovnica ELIT-STILA d.o.o. ili poslati putem kurirske službe uz opis kvara. Uređaj koji se šalje na servis potrebno je dostaviti kompletan (sa svim dodacima s kojima je kupljen npr. punjač, ručka i sl.). Kupac se obvezuje platiti puni iznos troška servisa. Ukoliko kupac odustane od servisa, obvezuje se snositi trošak transporta i eventualno pregleda uređaja. Za uređaje koji nemaju garanciju ELIT-STIL d.o.o. se ne obvezuje dati zamjenski uređaj.

Rok za preuzimanje uređaja nakon popravka je 5 radnih dana od zaprimljene obavijesti (e-mail, sms, poziv). Ukoliko se uređaj ne preuzme u roku, ELIT-STIL d.o.o. ima pravo zadržati uređaj, bez mogućnosti naknadnih reklamacija.

U slučaju servisa, molimo vas da nas prije vraćanja robe obavijestite elektronskom poštom ili telefonski s opisom problema.
X