Servis

SERVIS

Prodavač se obvezuje omogućiti servis uređaja koji su kupljeni u internet trgovini www.crystalnails.hr ili osobno u nekoj od poslovnica ELIT-STILA d.o.o. uz obavezno predočenje računa.
Za proizvode pod garancijom, kupac se obvezuje dostaviti uređaj zajedno sa računom i neoštećenom ambalažom na adresu ELIT-STIL d.o.o., Av. Dubrava 169, 10040 Zagreb dostavnom službom ili osobno.

Prodavač se obvezuje za proizvode pod garancijom omogućiti ispravan zamjenski uređaj, ako je u mogućnosti te zamjenskih uređaja ima na stanju. Kupac koji je zaprimio zamjenski uređaj, ako se uređaj ošteti u transport, dužan je prijaviti oštećenje prodavaču. Kupac je također dužan vratiti zamjenski uređaj zajedno sa svim popratnim dijelovima i ambalažom prodavaču isto kako je i zaprimio (neoštećeno i sa zaprimljenom ambalažom). Na ambalažu nije dozvoljeno lijepljenje naljepnica i sličnog.

Garancija se ne priznaje, a kupac snosi trošak servisa:
– ako je kvar nastao višom silom (udar groma, požar, i sl.),
– ako je oštećenje izazvano nepravilnom montažom ili održavanjem,
– ako je mehaničko oštećenje izazvano krivnjom korisnika te postupanje nije prema uputama proizvođača,
– ako je kupac nestručno ili nebrižljivo postupao s proizvodom,
– ako je garancija istekla,
– ako nema priloženog računa.

Uređaj koji se šalje na servis potrebno je dostaviti kompletan (sa svim popratnim dodacima s kojima je kupljen npr. punjač, ručka i sl.). Npr. samo ručku od brusilice nismo u mogućnosti slati na servis.


UVJETI PREUZIMANJA I SLANJA UREĐAJA KOJI SU POD GARANCIJOM I ONIH KOJI NISU

APARATI KOJI SU POD GARANCIJOM:

Uređaj koji je pod garancijom te je za njega potreban popravak, a da nije mehaničko oštećenje. Kupac uređaj osobno donosi u ELIT-STIL d.o.o. poslovnicu u Zagrebu, ili isti šalje paketnom dostavom prema vlastitom izboru i o vlastitom trošku. Moguće je dogovoriti da ELIT-STIL d.o.o. prikupi uređaj od kupca prema dogovoru. U tom slučaju cijena poštarine je 5,00 €.
Ako kupac osobno donosi uređaj za servis u poslovnicu Split, potrebno je isto platiti iznos poštarine 5,00 € zbog potrebe slanja istog uređaja u poslovnicu u Zagreb.
ELIT-STIL d.o.o. osigurava besplatni popravak kvarova koje obuhvaća garancija (mehanička oštećenje ne ulaze pod garanciju).
Kod povrata uređaja sa servisa i slanja istog kupcu paketnom dostavom, ELIT-STIL d.o.o. zaračunava iznos poštarine  5,00 €. Osobno preuzimanje uređaja u poslovnici u Zagrebu je besplatno.
Ako kupac želi i ima zamjenski uređaj:
U slučaju potrebe za zamjenskim uređajem kupac može isti zatražiti besplatno u poslovnici u Zagrebu. Dok u poslovnici u Splitu i paketnom dostavom uz trošak poštarine 5,00 €.
Ako bi ELIT-STIL d.o.o. pokupio uređaj za servis i dostavio zamjenski (exchange) onda je cijena poštarine 10,00 €.
Kod povrata uređaja kupac se obvezuje podmiriti trošak duple poštarine za dostavu uređaja sa servisa i preuzimanje zamjenskog (exchange) u iznosu 10,00 €. Osobno preuzimanje uređaja sa servisa i povrat zamjenskog u poslovnici u Zagrebu je besplatno.

NAPOMENA: Uređaji koji imaju mehaničko oštećenje ne podliježu garanciji, te se kupac obvezuje podmiriti trošak popravka.

APARATI BEZ GARANCIJE:

Uređaj kupac donosi osobno u ELIT-STIL d.o.o. poslovnicu u Zagrebu ili ga šalje paketnom dostavom prema vlastitom izboru o vlastitom trošku. Moguće je dogovoriti da ELIT-STIL d.o.o. prikupi uređaj od kupca prema dogovoru. U tom slučaju cijena poštarine je 5,00 €.
Ako kupac osobno donosi uređaj u poslovnicu Split, potrebno je isto platiti iznos poštarine 5,00 € zbog potrebe slanja istog uređaja u poslovnicu u Zagreb.
Po povratku uređaja sa servisa, kupac se obvezuje podmiriti puni trošak popravka uređaja i poštarinu za povrat uređaja sa servisa u iznosu 5,00 €.
Ako kupac želi i ima zamjenski uređaj:
Kupac može zatražiti zamjenski uređaj*1 u poslovnicama u Zagrebu i Splitu te ga preuzeti osobno uz plaćanje najam u iznosu 50,00 €. Zamjenski uređaj kupac može zatražiti slanjem paketnom dostavom uz trošak poštarine 5,00 €.
Kod povrata zamjenskog uređaja u ELIT-STIL d.o.o. paketnom dostavom i preuzimanja vlastitog uređaja po povratu sa servisa (exchange), kupac se obvezuje platiti iznos duple poštarine u iznosu 10,00 €. Osobno preuzimanje uređaja sa servisa i povrat zamjenskog u poslovnici u Zagrebu je besplatno.

*1Zamjenski uređaji ovise o trenutnom stanju zaliha.

Ako kupac odustane od servisa, obvezuje se snositi trošak transporta i eventualno pregleda uređaja. 

Rok za preuzimanje uređaja nakon popravka je 5 radnih dana od zaprimljene obavijesti (e-mail, sms, poziv). Ukoliko se uređaj ne preuzme u roku, ELIT-STIL d.o.o. ima pravo zadržati uređaj, bez mogućnosti naknadnih reklamacija.

U slučaju servisa, molimo vas da nas prije vraćanja robe obavijestite elektronskom poštom ili telefonski s opisom problema.
X