All In One SPF 20/30/50+ 100ml (žuti)

11,30  85,14 knIskoristi kupon: "SVIBANJ23"

  • Opis
  • Recenzije (0)

All In One SPF 20/30/50+ 100ml

All In One SPF 20/30/50+ 100ml je That’so proizvod za sunčanje s prosječnim zaštitinim faktorom.

Zaštita za cijelu obitelj.

Idealan je za nanošenje tijekom boravka na moru, planinama, brdima, jezerima pa čak i u gradu, parku. Kada ste izlažete štetnim UV zrakama, za bezrizično izlaganje.

Progresivan proizvod sa suhim uljem u spreju. Jamči tri faktora za zaštitu u jednom. Zahvaljujući inkrementalnoj tehnologiji zaštite od sunca, koja se progresivno povećava sa svakim nanošenjem. Nanošenje koje je prijelazno za veći faktor je unutar 10 minuta.

Ovaj proizvod za sunčanje pruža visoku zaštitu širokog spektra. Štiti kožu od UVB, UVA i infracrvenih zraka koje uzrokuju prijevremeno starenje kože.

Obogaćen uljem avokada, jojobe i vitaminom E poboljšava hidrataciju, tonus i elastičnost kože.

Kontinuirani raspršivač s BOV (Bag on Valve) tehnologijom, ekološki prihvatljiv, bez plina. Omogućuje jednostavnu primjenu i doseže najteže dohvatljive točke.

KAKO SE KORISTI: Prije izlaganja suncu nanesite proizvod s udaljenosti od cca 20 cm od kože kontinuiranim i ujednačenim pokretima. Za povećanje zaštitnog faktora nanesite proizvod ponovno unutar 10 minuta

* SPF: kliničke studije pokazale su da je nakon prvog nanošenja proizvoda zaštita od sunca SPF 20. S drugom aplikacijom, unutar 10 minuta na istom području i pod istim uvjetima, zaštita od sunca je SPF 30. S trećom primjenom , nakon 10 minuta na istoj površini i pod istim uvjetima, zaštita od sunca je SPF 50+.

PAKIRANJE: 100 ml

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “All In One SPF 20/30/50+ 100ml (žuti)”

X