Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti poslovanja ELIT-STIL d.o.o.

Internet trgovinom www.crystalnails.hr upravlja poduzeće ELIT-STIL d.o.o.

Podaci poduzeća su sljedeći:
ELIT-STIL d.o.o.
Avenija Dubrava 169,
10040 Zagreb
Transakcijski račun: HR 712 360 000 150 163 67 89 (Zagrebačka banka)
Porezni broj: HR99276148099
Matični broj subjekta:  030108020
E-pošta: [email protected]
Telefon: +385 (0) 1 292 96 49

Opći uvjeti poslovanja te korištenje internetske stranice www.crystalnails.hr sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača te ostalim propisanim zakonodavstvom za internetsku prodaju i takav način poslovanja. Uvjeti poslovanja Internet trgovine ELIT-STIL d.o.o. sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ZZP NN br. 41/14) i Zakonom o obveznim odnosima (ZOO) te predstavljaju prethodnu obavijest u smislu Članka 81. ZZP. Narudžbom proizvoda Kupac potvrđuje prihvaćanje ovih uvjeta kupnje.

Dostupnost informacija
Ponuditelj se obvezuje da će kupcu u potpunosti osigurati sljedeće informacije:
– identitet poduzeća (ime i sjedište poduzeća, broj registra)
– kontaktne podatke koji korisniku omogućuju brzu i učinkovitu komunikaciju (e-pošta, telefon)
– osnovne značajke proizvoda
– dostupnost proizvoda (svaki proizvod u ponudi na internetskoj stranici bi u pravilu morali biti dostupni u razumnom roku)
– uvjete dostave proizvoda (način, mjesto i rok dostave)
– sve cijene moraju biti jasne i točno određene te moraju jasno prikazivati sadrže li porez i troškove prijevoza način plaćanja i dostave
– objašnjenje postupka obrade pritužbi, uključno sa svim podacima o odgovornim osobama odnosno službi za korisnike.

Ponuda i izvor
Ponuda internet trgovine www.crystalnails.hr podložna je promjenama u specifičnim situacijama, a zbog same prirode poslovanja, i to na dnevnoj bazi. Poduzeće ELIT-STIL d.o.o. porezna je osoba te sve cijene imaju već unaprijed određene vrijednosti. Cijene vrijede u primjeru plaćanja prema navedenim načinima plaćanja te prema navedenim uvjetima.
Unatoč trudu da se osiguraju što ažurniji i točniji podatci, postoji mogućnost pogreške u podatku o cijeni. U tom slučaju, ili u slučaju promjene cijene artikla za vrijeme obrade narudžbe, ponuditelj će kupcu omogućiti odstupanje od kupovine i istovremeno će ponuditelj kupcu ponuditi rješenje koje će pridonijeti obostranome zadovoljstvu na obje strane.
Kupoprodajni ugovor između ponuditelja i kupca smatra se potpisanim u trenutku kada ponuditelj potvrdi narudžbu (kupac dobiva poruku putem računala o statusu potvrđene narudžbe). Od toga trenutka sve se cijene i drugi uvjeti smatraju fiksnima te vrijede kako za ponuditelja tako i za kupca.

Akcije
Popusti se međusobno ne zbrajaju, osim ako u uvjetima akcije nije navedeno drugačije.
Prilikom kupnje artikala na akciji ne vrijedi besplatna poštarina – ako nije navedeno drugačije.
Kod akcija se ne dodaje poklon prilikom kupovine nad određenom vrijednošću, kao što je inače određeno. Isto tako na artikle, koji su već sniženi nije moguće uzimati u obzir akcije, promocijske kodove za dodatno snižavanje cijene artikala ili konačne cijene u košarici.
Kartično plaćanje artikala na akciji ili rasprodaji nije moguće osim ako nije drugačije formirano.
Za narudžbe u vrijednosti iznad 70 eur (527,42 kn) ostvarujete pravo na besplatnu poštarinu, osim ako drugačije nije navedeno. Za iznose ispod 70 eur (527,42 kn) zaračunava se poštarina, osim ako drugačije nije navedeno.
Fotografije, slike ili snimke objavljene u okviru ponude vlasništvo su firme ELIT-STIL d.o.o. odnosno njenih dobavljača, poslovnih partnera ili su samo simbolični, ne osiguravaju točne karakteristike proizvoda ili usluge te mogu prikazivati simboličnu ili stvarnu uslugu, ponudu, poduzeće,robu ili prodajnu akciju. Iako se ponuditelj trudi osigurati točne fotografije prodajnih artikala, potrebno je sve fotografije smatrati simboličnima. Fotografije ne jamče karakteristike proizvoda.

Postupak kupovine i račun
ELIT-STIL d.o.o. djeluje kao poduzeće koje prodaje proizvode ili usluge preko interneta te u fizičkoj trgovini (Av. Dubrava 169, 10040 Zagreb ili Ruđera Boškovića 13/1 21000 Split). Kupac plaća cjelokupni iznos poduzeću ELIT-STIL d.o.o., a zajedno s robom zaprima račun. Proizvodi se šalju na području Republike Hrvatske. Paket sadrži tiskanu verziju računa.

Cijene
Cijene su izražene u eurima i kunama, PDV je uračunat u cijenu. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

Sigurnost kupovine
Prilikom registracije na www.cryastalnailshr.com podaci se skupljaju temeljem osobne dozvole svakoga pojedinca, po Zakonu o zaštiti osobnih podataka. ELIT-STIL d.o.o. se obvezuje pažljivo i sigurno čuvati te podatke u svrhu pravilnoga izvođenja narudžbe, personaliziranog sadržaja ponude, statističke analize i u svrhu unaprjeđenja rada internet trgovine i usluga. 

E-newsletter Prilikom registracije na web-shop www.crystalnails.hr prijavljujete se automatski na e-newsletter. U e-newsletter je uključena ekskluzivna ponuda, promocija i sličan sadržaj koji je namijenjen samo prijavljenim korisnicima. Mailovi prijavljenih korisnika biti će korišteni isključivo za slanje e-newslettera, osim u slučjau kada se korisnik sam odjavi.

Zaštita podataka
www.crystalnails.hr je u vlasništvu tvrtke Elit-Stil d.o.o. sav sadržaj kao što su tekstovi, grafički sadržaji, zaštitni znakovi (logotipi), ikone, audio i video zapisi, digitalni downloadi, softverski paketi i podaci vlasništvo su tvrtke Elit-Stil d.o.o. ili naših partnera i zaštićeni su domaćim i međunarodnim propisima o zaštiti autorskog i srodnih prava odnosno prava industrijskog vlasništva i njihova neovlaštena uporaba predstavlja povredu propisa o zaštiti prava intelektualnog vlasništva.

Postupak registracije
Korisnik može na www.crystalnails.hr izvršiti narudžbu u internet trgovini kao prijavljen korisnik. Postupak registracije je jednostavan i brz. S prijavom na internetsku stranicu stvarate svoj račun, preko kojega možete uređivati svoje podatke, adresu za dostavu, pregledati status narudžbe te pratiti i uređivati svoju narudžbu.
Kupac na navedenu adresu zaprima mail potvrde kako bi završili prijavu. Registracijom na internetskoj stranici kupac također dobiva i bolji pregled za kupovinu.

Komunikacija
Ponuditelj će zajedno s korisnikom stupiti u kontakt preko sredstava komunikacije na daljinu samo i izričito u slučaju ukoliko korisnik ne izrazi suprotnu želju.
Promocijske elektronske poruke uključivat će sljedeće stavke:
Jasno i na razumljiv način će biti označene kao promocijske poruke.
Pošiljatelj će biti jasno vidljiv.
Različite akcije, promocije i druge tržne tehnike će biti označene kao takve. Također će biti jasno postavljeni određeni uvjeti sudjelovanja u promocijskim aktivnostima.
Jasno će biti predstavljen način odjave od primanja promocijskih poruka.
Želju korisnika da ne želi primati promocijske poruke ponuditelj će izričito poštivati.
Korisnik će se moći prijaviti na primanje e-newslettera te će se moći na jednako jednostavan način i odjaviti s primanja e-newslettera. Obavijesti uključuju informacije o aktualnim ili budućim ponudama, promocije www.crystalnails.hr te druge promocijske poruke. Za primanje obavijesti potreban je osobni pristanak te zaprimanje obavijesti nije moguće ukoliko prilikom registracije korisnik ne označi tu opciju ili se na drugi način ne prijavi za primanje iste te obavijesti.

Obveza odgovornosti
Ponuditelj se na svoj najbolji način trudi osigurati ažurnost i pravilnost podataka koji su objavljeni na njegovim stranicama. Unatoč tome moguća je promjena značajki pojedinih artikala, roka dostupnosti ili cijene promjene i to u roku koji ne dopušta da ponuditelj uspije ispraviti podatke na internetskim stranicama. U tom će slučaju ponuditelj kupca obavijestiti o promjenama te mu odstupanje od narudžbe ili zamjenu naručenoga artikla.

Iako se ponuditelj trudi osigurati točne fotografije prodajnih artikala, one zadržavaju simboličku vrijednost. Fotografije ne jamče značajke proizvoda.

0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazad na trgovinu