Crystal Nails

Crystal Nails

Crystal Nails

Crystal Nails svjetski je poznati i specijalizirani brend. Glavni cilj Crystal Nails-a je da vam pruži izuzetnu kvalitetu svog materijala i pribora za izradu umjetnih noktiju. Ali i da pruži konstantne inovacije u tehnikama i nail artu.

Crystal Nails brend je prisutan preko 13 godina u više od 30 zemalja u Europi, Americi i Africi, kao vodeći u svijetu noktiju.

Svoje proizvode razvijamo u uskoj suradnji s Crystal Nails timom. S vrhunskim svjetskim priznatim noktaricama: 3 pobjede na međunarodnom prvenstvu, 24 zlatne medalje na londonskim Nailympics i još deseci zlatnih, srebrnih i brončanih medalja na preko 200 međunarodnih natjecanja u noktima širom svijeta.

Tim s educiranim, stručnim, kvalitetnim i kreativnim osobljem neprestano usavršava naše visokokvalitetne proizvode. Osigurali su savršene proizvode i omogućili su kvalitetu svim korisnicima. Konstantno ulažemo svoj trud u nove trendove kako bi svojim klijentima pružili inovativnosti u radu i materijalu.

Nudimo široki izbor vrsta gradivnih gelova, široku lepezu boja trajnih lakova i gelova u boji.

Tim s educiranim, stručnim, kvalitetnim i kreativnim osobljem neprestano usavršava naše visokokvalitetne proizvode. Osigurali su savršene proizvode i omogućili su kvalitetu svim korisnicima te ulažu trud u trendove kako bi svojim klijentima pružili inovativnosti u radu i materijalu.

 

Filter proizvoda

Sortiraj

Cijena

0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazad na trgovinu